:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Januar 27, 2022   10:39

0

94

Šubarić čestitala učenicima i prosvetnim radnicima školsku slavu

„Negujući i čuvajući svoje ime, pismo, tradiciju i sećanje na prvog srpskog prosvetitelja svim učenicima i prosvetnim radnicima, čestitam školsku slavu Svetog Savu“, kaže se u čestitki predsednice opštine Gračanica prof. dr Ljiljane Šubarić upućene učenicima i prosvetnim radnicima povodom školske slave.

„Učite i radite, budite bolji i od vaših učitelja i nastavnika i od vaših roditelja, spremajte se za velike stvari i mislite na budućnost, ali nikada ne smete zaboraviti svoje korene i tradiciju, jer samo tako draga deco, Savini đaci, vi možete uspravno koračati napred“, poručila je Šubarić svim učenicima.

„Poštovani prosvetni radnici, vi ste baštinici nastojanja velikog srpskog prosvetitelja, prvog srpskog arhiepiskopa, utemeljivača našeg civilizacijskog okvira. Vaš rad je velika odgovornost, ali pre svega to je čast, koju imate, koju vam kao društvo ukazujemo. Svake školske godine poveravamo vam odgovornost za našu decu, za našu budućnost. Primite naše iskrene čestitke uz uveravanja da u vašem nastojanju, da dostojno baštinite rad Sv. Save, nećete biti sami. Još jednom, u ime Opštine Gračanica i u moje lično ime, čestitam vam školsku slavu Sv. Savu“, navela je Šubarić u čestitki.

Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva