:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Jun 13, 2019   18:00

0

284

Sutra počinje Vulkan fest

Muzički festival “Vulkan fest”, drugi po redu, biće organizovan sutra na stadionu u Žitkovcu.

I ove godine, jedan od organizatora je Lokalna inicijativa "LINK".

Milan Dobrić, ispred Linka kaže da ovdašnju publiku sutra veče očekuje spektakl.

“Sutra veče će biti veče elektronske muzike. Zvezda festivala je svetski poznati di-džej Metodi Hristov. Pored njega nastupiće i Dejan Milićević, jedan od naših najpoznatijih di-džejeva, zatim dvojac iz Beograda “We Are Demo” i miljenici lokalne publike ‘Mar.De B2B Shinga’,” - kaže Dobrić.

Đorđe Ulardžić, iz Linka, poziva ljude da dođu u što većem broju.

“Žurka počinje u 21:30h i trajaće do 6:00 h ujutru, tako da svi već znate - pravac stadion u Žitkovcu, gde nas čeka dobar provod,” – dodaje Ulardžić.

Karata u slobodnoj prodaji nema, a možete ih kupiti jedino na dan održavanja festivala, na ulazu po ceni od 600,00 dinara.

“Proffi” taksi pružaće usluge prevoza u vremenskom intervalu od 21:30-22:30h, po promotivnoj ceni u iznosu od 120,00 dinara.

“Vulkan fest” od prošle godine je sponzorisan od strane Evropske unije, tačnije kroz projekat "Culture for Change", koji sprovodi "Qendra multimedia", tačnije sprovodi ga Lokalna inicijativa “LINK”, u saradnji sa organizatorima festivala koji se zvao ranije zvao “Brodolom”, a sada se zove “Vulkan”.

Pokrovitelji festivala su Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica, Opština Zvečan, Hotel “Saša”, “Urban Pixel”, “Santos”, “MTS DOO”, JKP “Ibar”.

Vulkan fest počinje sutra u 21 sat i 30 minuta.

Izvor: Radio Kontakt Plus

KiMVulkan festŽitkovac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva