:

:

TV Most

Foto: Opština Severna Mitrovica

clock

Avgust 10, 2020   10:44

0

215

Svi opštinski projekti se realizuju u skladu sa planom

"Bez obzira na pandemiju izazvanu koronavirusom, realizacija svih infrastrukturnih projekata planiranih opštinskim budžetom se nesmetano i u skladu sa dinamičkim planom odvija. Odlukom Skupštine opštine Severna Mitrovica u 2020. godini  poseban akcenat stavljen je na segment obrazovanja", rekla je Adrijana Hodžić, glavna izvršna službenica Opštinske administracije Severna Mitrovica.

Radovi koje je protekle nedelje najavio v.d. gradonačelnika Aleksandar Spirić, rekonstrukcija trotoara, rasvete, urbanog mobilijara i zelenila u ulici Kralja Petra Prvog je krenuli su danas.

Između ostalog, Hodžić je predstavila progres svih ostalih aktivnosti koji se finansiraju iz budžeta Opštine Severna Mitrovica.

Izvođenje radova odnosi se na rekonstrukciju objekata, obrazovanja i infrastrukture. Trenutno izvođenje radova obuhvata 6.706.5 m2 rekonstrukcije trotoara i rasvete u ulici Kralja Petra Prvog,  12.302m2 predviđenih za reneoviranje unutrašnjih prostorija, 840m2 igradnja novih igrališta i 371.1m2 predviđenih za rekonstrukciju partera. 

Izvor: TV Most, Saopštenje

Severna MitrovicaAdrijana HodžićAleksandar Spirić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva