:

:

TV Most

clock

Decembar 08, 2019   18:39

0

434

„Svi za Kosmet“: Sportisti u humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" peti put zaredom organizuje prazničnu akciju, u kojoj se prikupljaju paketići za decu Kosova i Metohije, kao i pomoć za ugrožene, višečlane porodice i svetinje sa Kosmeta.

Akcija se organizuje u 90 gradova i 14 država (SAD, Nemačka, Francuska...). Prošle godine organizacija je pripremila 5.300 paketića i podelila ih u 123 mesta. Tradicionalno, pakete lično dele članovi organizacije, za srpsku Novu godinu i Savindan. O važnosti akcije govori i to što se ove godine priključila dijaspora, ali i poznate ličnosti. Jedna od njih je nekadašnja reprezentativka Srbije u košarci Milica Dabović.

- Izuzetna mi je čast što mogu da odigram važne utakmice u životu i van košarkaškog terena, ali gde god da igram, igram srcem. Ljubav je ta koja pokreće svaku moju pobedu. Sada igramo za decu koja odrastaju na Kosovu i Metohiji, za njihove osmehe i snove. Priključi se i ti, postani deo naše ekipe i podrži akciju za decu Kosmeta, kako bi svako dete moglo da dobije novogodišnji paketić i nastavi da veruje u čarolije - poručila je Milica.

Izvor: Novosti online

KiMSvi za Kosmethumanitarna akcijanovogodišnji paketićiMilica Dabetić

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva