:

:

TV Most

clock

Januar 27, 2022   13:33

0

39

Telenor Srbija menja ime, zvaće se Yettel

Kompanija "Telenor Srbija" saopštila je da će od marta nastaviti da posluje pod imenom "Yettel". Novi brend će biti predstavljen 1. marta, a iz kompanije naglašavaju da promena brenda neće uticati na korisnike i njihove ugovore.

Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend "Telenor" - u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, saopšteno je iz Telenora.

"Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan  nam je jak brend ‟, rekao je Marek Slačik, izvršni direktor PPF Telekom grupe za tehnologije, medije i telekomunikacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Slačik je naveo da počinju novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

"Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i  stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom‟, dodaje Slačik. 

"Yettel" je moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi. 

"Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu‟, rekao je Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji. 

U saopštenju se navodi da period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika. 

Zvanično predstavljanje novog "Yettel" brenda biće 1. marta 2022.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva