:

:

TV Most

Foto: IN4S

clock

Januar 27, 2020   23:36

0

224

Teško pretučen mladić u Podgorici

Više nepoznatih muškaraca napalo je večeras jednog dvadesetogodišnjaka u podgoričkom naselju Siti kvart, saopšteno je iz Uprave crnogorske policije.

"Oštećenog smo zatekli na mestu gde je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", receno je iz policije podgoričkim "Vijestima".

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povređen, ali nisu saopštili njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

Policija radi na identifikaciji lica koja su večeras fizički napala J. V. (19) u naselju Siti kvart u Podgorici, saopštila je policija glavnog grada Crne Gore.

Grupa za sada nepoznatih lica fizički je napala J. V, koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede.

Podgorička policija saopštila je i da je na području grada na dve lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila koja su se kretale kolovozima, a sprečena su efikasnom reakcijom policije.

Kako se dodaje, sprečeno je i ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta u bloku 5 i napad na vlasnicu lokala.

Izvor: T a n j u g

Podgoricanapadpolicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva