:

:

TV Most

Foto: FB / Zoran Todić

clock

Avgust 20, 2019   19:15

0

345

Todić: Čista izmišljotina da sam pretučen, cilj je diskreditacija Srpske liste

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić kaže za Kosovo Onlajn da su navodi kosovskih medija o tome da je učestvovao u tuči i da je navodno pretučen - čista izmišljotina.

 

“Na žalost živimo u vremenu kada neodgovorni pojedinci, koji se bave novinarstvom, mogu da objave bilo šta i bez osnova, kao i neistinu, a da pritom ne snose nikakvu odgovornost. I ova laž dolazi od strane albanskih portala i medija koji već duže vreme plasiraju neistine koje su usmerene protiv funkcionera i  članova Srpke liste, a sa jasnim ciljem da diskredituju i omalovaže rad i delovanje Srpske liste”, kaže Todić.

Tokom dana, agencija Kosovapres je objavila da je do tuče došlo u nedelju veče u Leposaviću, za vreme turnira u malom fudbalu, kada je nekoliko ljudi pretuklo Todića i još jednog Srbina S.P. koji je bio sa njim.

Ova agencija je navela i ime osobe koja je navodno tukla gradonačelnika Leposavića i S.P. uz napomenu da potvrdu o ovom incidentu nisu uspeli da dobiju u Kosovskoj policiji i da događaj nije registrovan u redovnom policijskom izveštaju.

“Njihov krajnji cilj je da se podriva i razbija srpsko jedinstvo, iščekujuću razrešenje novonastale političke krize i  situacije koju su prouzrokovali albanski političari  iz Prištine. Očekujem da će pritisci na Srpsku listu i čitav srpski narod u narednom periodu biti još veći”, kaže gradonačelnik Leposavića.

Todić je za Kosovo Onlajn pojasnio da je te večeri, zajedno sa svojim saradnicima, bio domaćin veteranima iz Stare Pazove koji su odigrali prijateljsku utakmicu sa veteranima iz Leposavića i da je kasnije saznao da je u letnjoj bašti u blizini opštine došlo do verbalnog sukoba izmeđi nekih lica.

On je posebno naglasio da ga niko iz medija koji su objavili pomenutu vest nije kontaktrao za bilo kakav komentar.

Izvor: Kosovo Onlajn

Zoran TodićLeposavićtučademantifudbalska utakmnicaveterani
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva