:

:

TV Most

Foto: Fejsbuk

clock

Septembar 18, 2020   20:29

0

51

Todić: Opštinsko rukovodstvo intenzivno radi na rešavanju decenijskih problema građana

Predstavnici opštine Leposavić na čelu sa predsednikom Zoranom Todićem obišli su danas radove na sanaciji i asfaltiranju puta od sela Kamenica prema selu Vuča, koji se realizuje u okviru projekta "Rekonstrukcija i asfaltiranje lokalnih nekategorisanih puteva na teritoriji opštine Leposavić".

Prilikom obilaska radova na rekonstrukciji i asfaltiranju puta koje se odvija na dve lokacije, u ukupnoj dužini od 2000 metara, Todić je iskoristio priliku da se u razgovoru sa meštanima ovih sela upozna sa njihovim potrebama i problemima sa kojima se susreću, navodi se u objavi na Fejsbuk nalogu "Leposavić Portal".

Tokom razgovora sa meštanima, dodaje se, bilo je reči o realizaciji samog projekta i značaju te deonice puta koja se inače po prvi put asfaltira od postojanja ovih sela i od velikog je značaja za ostanak i opstanak ovih sela jer u njima živi veliki broj mladih bračnih parova i dece.

U razgovoru sa meštanima, Todić je govorio i o planovima za narednu godinu kao i mogućnostima za realizaciju projekata koji su od značaja za unapređenje i poboljšanje kvaliteta života meštana pomenutih sela, ističe se u objavi.

Napomenuo je da se pored radova na ovom putnom pravcu, istovremeno odvijaju radovi na dve deonice puta u selu Ostraće, do crkve i zaseoka Parlin Potok, u selu Gornje Jarinje zaseok Galačnik, kao i na putu od sela Borova do sela Drenove, kao i u urbanom delu Mesne zajednice Lešak u Karađorđevoj ulici.

"U saradnji sa državom Srbijom na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, nastojimo da rešimo decenijske probleme naših meštana, da odgovorimo njihovim potrebama, obezbedimo sredstva i asfaltiramo put do svakog sela, svake kuće i stvorimo što kvalitetnije uslove meštanima opštine Leposavić koji žive na selu, sa ciljem razvoja naših sela i obezbeđivanju održivog ostanka i opstanka", poručio je Todić.

Istakao je da su predstvanici opštine Leposavić svakodnevno na terenu i u razgovoru sa meštanima pripremaju plan i program za realizaciju projekata i rešavanje gorućih problema, jer je zadatak i obaveza lokalne samouprave, dodao je, da brinu o svakom selu, svakoj ulici, svakom stanovniku, bez obzira gde živi i obezbedi što kvalitetnije uslove za život.

Pored toga, naveo je da opština Leposavić u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju i Vladom Republike Srbije svake godine sprovodi programe za podsticaj razvoja poljoprivrede i stočarstva u sve tri mesne zajednice, Leposavić, Lešak i Sočanica i da će se taj trend nastaviti i u budućnosti, kako bi meštanima pored boljih uslova i infrastrukture omogućili da prošire proizvodnju i obezbede bolje materijalno stanje.

Todić je najavio, dodaje se, da će narednih dana krenuti radovi na rekonstrukciji visećeg mosta preko reke Ibar u selu Kamenica koji je od velikog značaja, a koji je inače dotrajao.

Meštani sela Kamenica i Vuča, ovom prilikom su izrazili neizmernu zahvalnost rukovodstvu opštine i predsedniku Todiću, kao i Republici Srbiji na čelu sa predsednikom Vučićem koji nesebično brinu o njima i ulažu maksimalne napore kako bi im obezbedili što kvalitetnije uslove za život, što još jednom dokazuje državotvornu politiku prema stanovništvu sa prostora Kosova, navodi se u objavi.

Izvor: Kosovo Onlajn

LeposavićZoran Todić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?