:

:

TV Most

clock

Mart 11, 2019   15:23

0

251

Todić: Pojačano prisustvo pogranične policije na alternativnim putnim pravcima

Povodom navoda o pojačanom prisustvu Kosovske policije na severu Kosova, predsednik Privremenog organa opštine Leposavić, Zoran Todić izjavio je da nema vidljivih pokreta policijskih jedinica, ali da je pojačano prisustvo pogranične policijske službe na alternativnim putnim pravcima.

„Imamo statične patrole koje se nalaze svakodnevno 24 časa na određenim alternativnim putnim pravcima, kao i pojačanu kontrolu iz njihove komande, baze iz Lužana. Takođe, tu je i Kfor koji je prisutan na ovim alternativnim putnim pravcima“, kaže Todić.

Todić ukazuje da izjave koje dolaze iz pravca Prištine od, kako kaže, neodgovornih političkih lidera kosovskih Albanaca, svakako izazivaju zabrinutost stanovništva na severu Kosova.

On dodaje i da mesta za paniku ne bi trebalo da bude, jer, kako navodi, u svakodnevnoj su komunikaciji sa predstavnicima Republike Srbije. 

„Mi politički predstavnici, zajedno sa svojim narodom u ovom trenutku svakako delujemo ovde u saradnji sa zvaničnim Beogradom, sa našom Vladom“, poručuje predsednik Privremenog organa opštine Leposavić.

Izvor: Radio Kontakt plus

TodićLeposavićpogranična policija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva