:

:

TV Most

Foto: facebook

clock

Jun 16, 2020   13:35

0

260

Todić sa penzionerima u Leposaviću, podrška listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić i opštinsko rukovodstvo posetili su danas Udruženje penzionera Leposavić i tom prilikom razgovarali sa članovima Udruženja o problemima sa kojima se svakodnevno susreću.

Da lokalna samouprava, u saradnji sa državom Srbijom zaista pokazuje brigu i razumevanje za svakog svog stanovnika, a posebno za najstariju kategoriju govori činjenica da je položaj penzionera iz dana u dan sve bolji, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj i socijalnoj politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavljeno je na Fejsbuk stranici Leposavić portal.

 Prema njihovim navodima posebna briga o starijoj populaciji pokazana je u vreme pandemije virusa korona.

Todić je istakao da rukovodstvo Opštine pokazuje posebno poštovanje i brigu za stariju populaciju u opštini Leposavić.

“Svojom posvećenošću u prethodnim decenijama, provodeći svoj životni i radni vek na teritoriji naše opštine, dali su svoj doprinos u razvoju i napretku...Svakodnevna pomoć koja je pružana penzionerima i starijoj kategoriji stanovništva uopšte, pokazatelj je da država brine o njima i da ceni sve što su učinili. Potrebno je sada pokazati da su odgovorni, vredni poštovanja, a to najbolje tako što će pokazati brigu o potomcima, o mladima i o deci da svi zajedno radimo i stvaramo za našu decu. A to je najbolje kroz podršku koju treba pružiti listi koja u prvi plan i ističe potrebe naše dece , a to je izborna lista Aleksandar Vučić-Za našu decu“, rekao je Todić.

U razgovoru sa čelnicima opštine, penzioneri su izrazili zahvalnost na nesebičnoj pomoći i podršci koju im pruža lokalna samouprava u saradnji sa državnim vrhom Republike Srbije. Istakli su da je sada više nego ikad potrebno da pokažu slogu i jedinstvo, zahvalnost i podršku politici koju vodi Vučić. 

Zaključeno je da će to jedinstvo najbolje dokazati masovnom izlaznošću sa svojom decom i unucima 21. juna i doprineti ubedljivoj pobedi Srpske napredne stranke, piše na Fejsbuku.

Izvor: Kosovo online

KiMTodićLeposavić"Aleksandar Vučić - Za našu decu"
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva