:

:

TV Most

Foto: facebook

clock

Jun 16, 2020   13:35

0

129

Todić sa penzionerima u Leposaviću, podrška listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić i opštinsko rukovodstvo posetili su danas Udruženje penzionera Leposavić i tom prilikom razgovarali sa članovima Udruženja o problemima sa kojima se svakodnevno susreću.

Da lokalna samouprava, u saradnji sa državom Srbijom zaista pokazuje brigu i razumevanje za svakog svog stanovnika, a posebno za najstariju kategoriju govori činjenica da je položaj penzionera iz dana u dan sve bolji, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj i socijalnoj politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavljeno je na Fejsbuk stranici Leposavić portal.

 Prema njihovim navodima posebna briga o starijoj populaciji pokazana je u vreme pandemije virusa korona.

Todić je istakao da rukovodstvo Opštine pokazuje posebno poštovanje i brigu za stariju populaciju u opštini Leposavić.

“Svojom posvećenošću u prethodnim decenijama, provodeći svoj životni i radni vek na teritoriji naše opštine, dali su svoj doprinos u razvoju i napretku...Svakodnevna pomoć koja je pružana penzionerima i starijoj kategoriji stanovništva uopšte, pokazatelj je da država brine o njima i da ceni sve što su učinili. Potrebno je sada pokazati da su odgovorni, vredni poštovanja, a to najbolje tako što će pokazati brigu o potomcima, o mladima i o deci da svi zajedno radimo i stvaramo za našu decu. A to je najbolje kroz podršku koju treba pružiti listi koja u prvi plan i ističe potrebe naše dece , a to je izborna lista Aleksandar Vučić-Za našu decu“, rekao je Todić.

U razgovoru sa čelnicima opštine, penzioneri su izrazili zahvalnost na nesebičnoj pomoći i podršci koju im pruža lokalna samouprava u saradnji sa državnim vrhom Republike Srbije. Istakli su da je sada više nego ikad potrebno da pokažu slogu i jedinstvo, zahvalnost i podršku politici koju vodi Vučić. 

Zaključeno je da će to jedinstvo najbolje dokazati masovnom izlaznošću sa svojom decom i unucima 21. juna i doprineti ubedljivoj pobedi Srpske napredne stranke, piše na Fejsbuku.

Izvor: Kosovo online

KiMTodićLeposavić"Aleksandar Vučić - Za našu decu"
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?