:

:

TV Most

clock

Septembar 29, 2020   22:13

0

85

Todić: Sa reči na dela, ispunjeno obećanje predsednika Aleksandra Vučića

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić obišao je završne radove na rekonstrukciji i asfaltiranju deonice puta od Ibarskog Postenja do Vračeva, koju u potpunosti finansira Vlada Republike Srbije.

"U skladu sa obećanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prilikom posete Kosovu i Metohiji, uveliko se izvode radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju puta od Ibraskog Postenja, do Vračeva i Rvatske. Danas smo imali priliku da prisustvujemo završetku prve faze radova u dužini od šest kilometara puta, koji povezuje nekoliko sela sa mešovitim srpskim i bošnjačkim stanovništvom u opštini Leposavić", rekao je Todić, navodi se u objavi na Fejsbuk stranici "Leposavić Portal".

Kako je istakao Todić, putevi služe da nas spajaju, i upravo je ovo primer zajedničkog života Srba i Bošnjaka.

“I to je dokaz da možemo živeti u slozi, jedinstvu i poštovanju i zato ova sredina treba da se ekonomski razvija, jer kad je zemlja ekonomski osnažena i jaka svi problemi koji su decenijama i vekovima postojali, prestaju i odlaze u drugi plan", istakao je Todić.

On je izrazio veliku zahvalnost državi Srbiji, predsedniku Aleksandru Vučiću, Kancelariji za Kosovo i Metohiju na čelu sa direktorom Markom Đurićem koji brinu o opštini Leposavić i ulažu velike napore da poboljšaju život građana, obezbede ekonomski napredak i kvalitetnije uslove života, što garantuje ostanak i opstanak na ovim prostorima, navodi se u objavi.

Meštani sela izrazili su zahvalnost državnom rukovodstvu Republike Srbije, predsedniku opštine Leposavić Zoranu Todiću i izrazili uverenje da ono što je predsednik Vučić obećao, danas se završilo a tiče se pomenutog putnog pravca.

Kako su istakli, asfaltiranje puta je od velikog značaja za meštane pomenutih sela, u kojima živi oko 500 meštana i veliki broj dece različitog uzrasta, i kojima će olakšati svakodnevni život i obezbediti kvalitetnije uslove života.

Rekonstrukcija i asfaltiranje lokalnog puta Ibarsko Postenje-Tresava-Bare obuhvata sedam sela i zaseoka: Ibarsko Postenje, Rvatska, Kaljin, Vračevo, Tresava, Trebiće i Bare i predstavlja deo veze državnog puta, deonice Raška-Novi Pazar i državnog puta, deonice Raška-Leposavić, a celokupni projekat obuhvata 14 km puta.

Izvor: Kosovo online/Leposavić portal

KiMLeposavićTodićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?