:

:

TV Most

Foto: Fejsbuk / Leposavić Portal

clock

Mart 22, 2021   18:36

0

32

Todić: Sticanjem kolektivnog imuniteta pobedićemo koronavirus

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić u prisustvu upravnice Doma zdravlja Leposavić  droktorke Ljiljane Vukadinović održao je sastanak sa direktorima škola, predškolskih ustanova i institucija sa teritorije opštine Leposavić na kojem se govorilo o trenutnoj situaciji  u kojoj se opština Leposavić nalazi sa pandemijom koronavirusom i značaju vakcinacije zaposlenih u ustanovama i institucijama, kao i stanovnika naše opštine uopšte, a sve u cilju sticanja koletkivnog imuniteta.

Ovom prilikom predsednik Todić je istakao da je država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem svom narodu na Kosovu i Metohiji, među prvima omogućili vakcine, što je još jedan dokaz odgovorne politike prema narodu na Kosovu i Metohiji. 

Naglasio je da je država Srbija obezbedila dovoljne količine vakcina i apelovao na stanovnike  naše opštine da se prijave za vakcinaciju, kako bi stvaranjem kolektivnog imuniteta pobedili korona virus i vratili se normalnom životu, kao i realizaciji značajnih projekata i  nastavili put ekonomskog razvoja i prosperiteta opštine Leposavić.

Prijave za vakcinaciju se vrše kod izabranog lekara u nadležnom Domu zdravlja u Leposaviću, ambulanti u Lešku i Sočanici. Za sve prijavljene obezbeđen je prevoz do najbližih punktova za vakcinaciju u Raški uz medicinsku pratnju.

Izvor: TV Most

LeposavićkoronavirusZoran Todić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?