:

:

TV Most

clock

Februar 11, 2021   16:10

0

34

Todić: Zapošljavanje mladih prioritet opštinskog rukovodstva i države Srbije

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić i v.d direktora Pokrajinske službe za zapošljavanje AP Kosova i Metohije Verica Ćeranić dodelili su u 60 ugovora licima koja će biti angažovana po osnovu programa 'Moja prva plata'.

„Danas smo u Leposaviću u okviru programa „Moja prva plata“ a koji sprovodi Nacionalna službe za zapošljavanje dodelili  Ugovore za 60 naših stanovnika, mladih ljudi kojima je ovo prvo radno iskustvo i ono što je jako bitno, država Srbija ulaganjem u zapošljavanje mladih, ulaganjem u infrastrukturu, ulaže u stvaranje što kvalitetnijih i boljih uslova za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, taj boljitak osećaju i stanovnici naše opštine“, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić.

„Danas je 60 lica sa područja opštine Leposavić uključeno kroz ovaj projekat uz podršku Vlade Republike Srbije i nadležnog ministarstva, kao i uz podršku predsednika Aleksandra Vučića. Nadam se da su deca jako sreća i zadovoljna, da će u narednih 9 meseci steći neka nova znanja koja će im dati šansu da budu konkurentni na tržištu rada“, rekla je v.d direktora Pokrajinske službe za zapošljavanje AP Kosova i Metohije Verica Ćeranić.

„Divno je kada mi mladi,vidimo da smo podržani od države Srbije i rukovodstva naše opštine. Moja prva plata, pruža nam veliku mogućnost i šansu za dalje zapošljavanje, dalje napredovanje u poslu“, rekao je Mladen Milenković.

U cilju podsticanja zapošljavanja mladih, Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je Javni poziv za učešće u programu 'Moja prva plata', koji je bio predviđen za lica ispod 30 godina koja nemaju radnog iskustva i imaju stečeno visoko i srednje obrazovanje. Ugovori koji su danas dodeljeni potpisani su na period od 9 meseci i pomenuta lica će za taj period ostvarivati nadoknadu u visini od 20000 dinara sa srednjom i 24000 dinara sa visokom stručnom spremom.

Izvor: TV Most, Leposavić portal

KiMTodićLeposavićMoja prva plataĆeranić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?