:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Jul 10, 2020   10:17

0

189

Todosijević: Proslava Dana opštine Zvečan prilagođena novonastaloj situaciji

Zbog epidemiološke situacije izazvane pandemijom koronavirusa, proslava Dana opština Zvečan biće prilagođena novonastaloj situaciji.

„Kao i uvek, poštujući preporuke svoje države, ovoga puta u borbi protiv globalne pandemije koja nije ni nas zaobišla, opština Zvečan svoj 29. rođendan neće obeležiti uz zvanice i drage goste. Ali, to nije razlog da se ne podsetimo da naši sugrađani već tri decenije uspešno brane svoja ognjišta, identitet i interese svoje otadžbine", navodi se u saopštenju predsednika Privremenog organa opštine Zvečan Ivana Todosijevića.

Todosijević je ukazao da država Srbija podrškom i stalnim ulaganjem u bolji život i ubrzan razvoj opštine nastoji da život srpskog naroda na KiM učine što boljim i lakšim.

"Stoga je izvesno da su narod, opština i država Srbija neraskidiva veza i moć kojom ćemo pobediti sva zla ovog sveta, pa i ovo poslednje, koronavirus. Nećemo odustati od borbe za svakog građanina, svako domaćinstvo i instituciju kojima pokazujemo da smo tu i da nas može biti samo više. Našim sugrađanima želim da ostanu, kao i uvek, jaki, odgovorni i složni, i obećavam da ćemo sledeći, jubilarni 30. rođendan proslaviti još jači i postojaniji", naveo je Todosijević.

On je dodao da će Opština Zvečan, ceneći dosadašnje rezultate, marljivost, rad i postignuti uspeh, najboljim đacima generacije osnovnih i srednje škole dodeliti i ove godine zahvalnice i vredne novčane nagrade.

Izvor: TV Most, saopštenje

ZvečanTodosijevićDan opštineKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva