:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Mart 09, 2021   11:50

0

58

Tončev pomogao porodici Marinković iz Crne Trave

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev obezbedio je, u vrednosti jedne svoje ministarske plate, hranu za stoku, kao pomoć porodici Marinković iz sela Kalna kod Crne Trave.

 

Porodicu Marinković, ministar je upoznao sredinom februara, obilazeći tri najugroženija domaćinstva u opštini Crna Trava - sela Kalna, Krivi Del i Sastav Reka, koja su ostala bez struje nakon poplava koje su zadesile jug Srbije, navodi se u saopštenju njegovog kabineta.

Tončev je tada, sa članovima kabineta, donirao agregate, a nakon razgovora sa porodicom Marinković, odlučio da ustupi jednu ministarsku platu kako bi kupili hranu za stoku i omogućili dalje funkcionisanje.

"Kao što sam i obećao, ustupio sam jednu ministarsku platu porodici Marinković iz sela Kalna, a oni su kupili hranu za stoku koja im je bila važna za dalje funkcionisanje. Uvek kažem da su dela ključna, ne reči, i važno mi je da ličnim primerom upravo to i pokažem", rekao je Tončev.

Kako je rekao, namera mu je da građani Srbije znaju da mogu da se oslone na njega i da će se on uvek potruditi da im pomogne i bude na licu mesta kada im je najpotrebnije.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva