:

:

TV Most

clock

Januar 31, 2019   17:38

0

166

Trajković uvredama i lažima ugrožava napore predsednika Vučića da pronađe kompromisno rešenje za KiM

Najave Prištine da će izvršiti aneksiju severne Kosovske Mitrovice, da će nastaviti sa blokadom distribucije srpskih proizvoda, kao i svakodnevni napadi na naš narod nekima koje je taj isti narod odbacio od sebe predstavljaju odličnu priliku da i oni napadnu svoju državu Srbiju, svog predsednika i svoj narod.

"Baš takav je poslednji politički napad Momčila Trajkovića kome je očigledno ponestalo para od prodatih srpskih imanja po Čaglavici u Lapljem selu kojima je raselio Srbe sa centralnog Kosova i Metohije", navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Dodaje se da "poput nekakvog glasnogovornika Prištine, Momčilo Trajkvić koji je njihov politički izrastak nastavlja da uvredama i lažima ugrožava napore predsednika Vučića da se pronađe kompromisno rešenje za problem Kosova i Metohije".

A šta predlaže Momčilo Trajković, predlaže sebe za funkciju koja bi imali budžet za njegove marifetluke, pošto je srastao sa parama, prevarama i nečasnim radnjama. Očigledno je da su mu u moždanom stablu srasli fotelja, novac, prevara, piše na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listM.Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva