:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 01, 2020   10:07

0

39

Trezić najavio smanjenje plata igračima Zvezde

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će crveno-beli morati da smanje troškove na najminimalniju moguću meru, a kako je rekao u intervju za Sportski žurnal, u skladu s tim će i plate fudbalerima biti umanjene.


 

Terezić je istakao i da će razgovarati sa svakim igračem pojedinačno i da će im predočiti preporuke FIFA da se u tri meseca plate redukuju na 50 odsto, kao i da tu neće biti mnogo prostora za pregovore, već varijanta "uzmi ili ostavi".
"Ono što sledi u naredna dva dana je razgovor sa svakim igračem, upoznaćemo ih sa situacijom. Predočićemo koja je preporuka FIFA, a to je da se smanje plate na 50 odsto u ova tri meseca. Razgovaraćemo o finansijskoj perspektivi Zvezde zbog svih ovih problema. I sigurno neće osetiti samo u Zvezdi, u svim klubovima Evrope redukcija plata je nešto što sledi", rekao je Trezić u razgovoru za Sportski žurnal.
Terzić se osvrnuo i na konstataciju da je u nekim klubovima već bilo negodovanja zbog smanjenja plata.
"Nije to obaranje ruku izmedu igrača i kluba, predočićemo koji je maksimum što može da se plati da se ne uruši Zvezda kao sistem. Neće biti mnogo prostora za razgovor, varijanta je uzmi ili ostavi. Za tri meseca je prelazni rok, čeka nas razlaz sa nekim igračima, pa i onima koji ne budu prihvatili. Igrači, medutim, moraju da budu svesni da i njihovi potencijalno novi klubovi primenjuju iste ekonomske mere", zaključio je Terzić.

 

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?