:

:

TV Most

clock

Februar 24, 2019   9:09

0

171

Trivan: Sadašnji opozicioni sastav osuđen na propast

Direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan ocenila je da je sadašnji opozicioni sastav osuđen na propast, jer, kako je rekla, "zajedno u koloni idu ljotićevci, nedićevci i partizani".

"Jaka vlada ne može opstati sa ljudima koji ne dele zajedničke stavove i vrednosti", rekla je Trivan u intervujuu za "Politiku" objašnjavajući zašto je kao potpredsednica DS uoči izbora 2012. godine rekla da nije za koaliciju DS i SNS, jer naprednjaci nemaju demokratski kapacitet.

mc.rs"U tom trenutku DS i SNS nisu delili zajednički politku, ali je činjenica da danas SNS vodi politiku za koju se ja ideološki zalažem i tragično je da DS, kome sam pripadala, danas ne podržava dijalog sa Prištinom, ne podržava otvoreno i jasno put ka EU. Izvinite, ali ja bih izdala sebe kada bih podržavala one kojima je vrhunac politčkih dometa da premijerku zovu Pantela, homofobe i fašiste", rekla je Trivan.

Upitana da prokomentariše to što su je nazivali preletačicom, Trivan kaže da je bila samo u jednoj stranci, ali da joj je jako zabavno što takvu vrstu kritika daju, kako kaže, "ljudi kojima ne možete da na dve kucane strane ispišete u kojim su sve strankama bili".

"Ne postoje trenutne zvezde opozicije ili članovi rukovodstva Saveza za Srbiju, slovima i brojevima nijedan, koji je bio samo u jednoj stranci. Preletač je dakle onaj koji radi za državu, a nije onaj koji svake godine menja stranku i izda svakoga. Pa, dobro... ", zaključila je Trivan.

Izvor: Танјуг

Trivanopozicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva