:

:

TV Most

Foto: TSS

clock

Novembar 30, 2021   20:18

0

156

Troicki: Imali smo sreće

Dejvis kup tim Srbije u sredu 1.decembra od 16 časova igra u četvrtfinalu takmičenja.

Protivnik je selekcija Kazahstana koju predvode Aleksander Bublik i Mihail Kukuškin.

Selektor Srbije Viktor Troicki priznaje da smo imali sreće i da je pobeda Rusa nad Špancima, posle drame u dublu, oraspoložila sve u taboru.

"Nakon teškog poraza od Nemačke, uspeli smo da se domognemo Madrida. Imali smo malo sreće, braća Rusi su nam pomogli. Zaista je bilo napeto, pratili smo taj meč do kraja, bilo je neizvesno do poslednjeg poena. Imalo smo mnogo sreće da dođemo do Madrida, ali gledaćemo da to iskoristimo na najbolji mogući način", kaže Troicki.

On je kaže veoma zadovoljan atmosferom i obećava da će Novak i drugovi učiniti sve da se plasiraju u polufinale.

"Stigli smo u ponedeljak i trenirali, momci su nastavili vredno da rade. Uslovi su dosta slični sa onim u Insbrruku, tako da nije potrebna prevelika promena što se svega tiče, naročito aklimatitacije za mečeve. U sredu igramo protiv Kazahstana, daćemo sve od sebe. Kazahstan je igrao svoje mečeve ovde, tako da su malo tu u blagoj prednosti. Ipak, na papiru, mogu da kažem da smo mi blagi favoriti. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo, probaćemo već posle singla. Najvažnije je da je dobra atmosfera u timu i da imamo šansu da opet igramo u četvrtfinalu", zaključio je Troicki.

Izvor: B 92

Dejvis kupSrbijaViktor Troicki
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva