:

:

TV Most

Foto: TO Gračanica

clock

Septembar 26, 2022   15:29

0

123

Turistička organizacija Gračanice organizuje drugi foto konkurs „Najlepša fotografija opštine Gračanice“

Turistička organizacija Gračanice organizuje drugi nagradni foto konkurs pod nazivom ,,Najlepša fotografija opštine Gračanice“. Teme fotografija su kulturno-istorijski spomenici, prirodne lepote, verski objekti, lokaliteti, običaji, ulice, kulturni i sportski događaji, manifestacije, tradicionalna hrana, pejzaži i sve ono što predstavlja lepotu i specifičnost naše opštine.

Uslovi učešća na konkursu:

• Fotografije moraju biti napravljene isključivo na teritoriji opštine Gračanice,

• Učesnik mora biti autor ili nosilac autorskih prava za fotografije koje prijavljuje i nije dozvoljeno dodavanje logotipa, vodenog žiga i sličnih oznaka na fotografijama,

• Fotografije mogu biti snimljene foto-aparatom ili mobilnim telefonom,

• Autori mogu da konkurišu slanjem do dve crno-bele ili kolor fotografija u digitalnom obliku.

• Učešće na foto konursu je besplatno i dobrovoljno.

Kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona), kao i fotografije treba dostaviti elektronskim putem na adresu: [email protected]. Krajnjirok za dostavu fotografija je 20. oktobar 2022. godine. Fotografije poslate posle roka neće biti razmatrane. Za dodatne informacije kandidati mogu pozvati na broj telefona: 038/748-267 ili se mogu obratiti lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice, koje se nalaze u ulici Cara Lazara (Tržni centar - III sprat), svakog dana od 9 do 15 časova.

Fotografije dostavljene tokom javnog poziva biće u konkurenciji za izbor „Najlepše fotografije opštine Gračanice u 2022. godini“.

Na kraju konkursa, stručna komisija i glasovi sa drštvenih mreža ćeodlučiti za najlepše tri fotografije, koje će osvojiti nagrade.

Cilj foto konkursa je da promoviše kulturno i turističko blago opštine Gračanice. Zato pozivamo sve ljubitelje fotografije da kroz svoje objektive zabeleže omiljena mesta,manifestacije, kulturno-istorijske spomenike,pejzaže i lokalitete u Gračanici, a mi ćemo se potruditi da najlepše fotografije dopru do što većeg broja ljudi, i da zajedno na najlepši način predstavimo sva bogatstva koja posedujemo.

Radovi dostavljeni organizatoru radi učešća na konkursu se ne vraćaju, autori ustupaju svoje fotografije na korištenje Turističkoj organizaciji Gračanice i odriču se prava na bilo kakvu finansijsku ili drugu naknadu.

Izvor: TV Most, TO Gračanica

KiMTO Gračanicafoto konkurs
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva