:

:

TV Most

clock

Februar 27, 2024   16:29

0

64

U Gračanici održano donatorsko veče za Luku Sekulića 

Na inicijativu Turističke organizacije Gračanice, sinoć je u Gračanici održano donatorsko veče za pomoć jedanaestogodišnjem Luki Sekuliću iz Gračanice, koji boluje od portne hipertenzije i u bolnici u Italiji, gde se trenutno nalazi. čeka na hitnu operaciju srca za koju mu je potrebno 50 000 evra.

Donatorsko veče za prikupljanje pomoći jedanaestogodišnjem Luki Sekuliću iz Gračanice, kome je potrebna hitna operacija na srcu, okupilo je veliki broj meštana Gračanice i okolnih srpskih sredina, kao i predstavnike institucija, koji su se odazvali apelu za pomoć. Luki, koji se trenutno nalazi u bolnici u Italiji, za operaciju je potrebno 50 000 evra.

„Nama je uobičajna praksa da se bavimo humanim stvarima radi se o Domu zdravlja. Sa velikim zadovoljstvom svi radnici Doma zdravlja u Donjoj Gušterici su prihvatili ovu akciju, i nadamo se da će ovo naše malo njima značiti puno“, rekao je doktor, Saša Mladenović.

„Učenici Ekonomsko – trgovinske škole rado su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, a oni istovremeno organizuju i koncert sa kog će prihod takođe biti upućen Luki“, istakla je direktorica Dragica Mitić.

Donatorsko veče za Luku organzovala je Turistička organizacija Gračanice.

„Pre sama donatorske večeri već je prikupljeno 375.870 dinara i 730 eura. Cilj ovo večeri je da pomognemo našem Luki da se što pre vrati u našu Gračanicu“ rekla je Sandra Đokić, direktorka TOG.

U iščekivanju operacije svog jedanaestogodišnjeg sina majka Jelena zahvalila je na velikoj podršci u koju kako kaže nije ni sumnjala.

Luka boluje od portne hipertenzije i njegov život je ozbiljno ugrožen. Trenutno čeka na složenu operaciju na srčanom zalisku, odnosno zameni „peča“ koji mu je ugrađen kada je imao 4 meseca.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicadonatorsko večeLuka Sekulić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva