:

:

TV Most

clock

Januar 04, 2021   13:27

0

136

U Leposaviću pogoršanje epidemiološke situacije, uvedene nove mere

Usled pogoršanja epidemiološke situacije u opštini Leposavić stupile na snagu nove mere donete od strane nadležnih institucija, a u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja KOVID-19 virusa.

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Leposavić ograničio je rad svih ugostiteljskih objekata, trgovinskih i drugih radnji na teritoriji opštine Leposavić u periodu od 20:00ͪ  do 05:00ͪ . Od ove mere izuzete su benzinske stanice (pumpe) i apoteke.

Takođe, u periodu kada je dozvoljen rad gore pomenutim trgovinskim radnjama i ugostiteljskim objektima, apeluje se na vlasnike istih da poštuju mere zaštite koje su na snazi, odnosno da osoblje i radnici nose zaštitnu opremu (maske), kao i da dezinfekciona sredstva u svakom trenutku budu dostupna korisnicima usluga. 

Uvedene je i mera zabrane kretanje građanima opštine Leposavić  u periodu od 20:00ͪ  do 05:00ͪ .

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Leposavić uputio je apel građanima da se striktno pridržavaju uputstava i  mera donetih od strane nadležnih institucija, da pokažemo ličnu i društvenu odgovornost, solidarnost i jedinstvo, a sve u cilju zaštite zdravlja i dobrobiti svih nas.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMLeposavićepidemiološka sitaucijakoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva