:

:

TV Most

clock

Januar 04, 2021   13:27

0

66

U Leposaviću pogoršanje epidemiološke situacije, uvedene nove mere

Usled pogoršanja epidemiološke situacije u opštini Leposavić stupile na snagu nove mere donete od strane nadležnih institucija, a u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja KOVID-19 virusa.

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Leposavić ograničio je rad svih ugostiteljskih objekata, trgovinskih i drugih radnji na teritoriji opštine Leposavić u periodu od 20:00ͪ  do 05:00ͪ . Od ove mere izuzete su benzinske stanice (pumpe) i apoteke.

Takođe, u periodu kada je dozvoljen rad gore pomenutim trgovinskim radnjama i ugostiteljskim objektima, apeluje se na vlasnike istih da poštuju mere zaštite koje su na snazi, odnosno da osoblje i radnici nose zaštitnu opremu (maske), kao i da dezinfekciona sredstva u svakom trenutku budu dostupna korisnicima usluga. 

Uvedene je i mera zabrane kretanje građanima opštine Leposavić  u periodu od 20:00ͪ  do 05:00ͪ .

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Leposavić uputio je apel građanima da se striktno pridržavaju uputstava i  mera donetih od strane nadležnih institucija, da pokažemo ličnu i društvenu odgovornost, solidarnost i jedinstvo, a sve u cilju zaštite zdravlja i dobrobiti svih nas.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMLeposavićepidemiološka sitaucijakoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?