:

:

TV Most

Foto: MUP Srbije

clock

Novembar 14, 2019   15:54

0

222

U okolini Beograda zaplenjeno 77 kilograma heroina, trojica uhapšena

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici policije u današnjoj akciji zaplenili 77 kilograma čistog heroina i uhapšila tročlanu organizovanu kriminalnu grupu.

"Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje", rekao je Stefanović, saopštio je MUP.

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

"Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina", istakao je ministar.

On je zahvalio svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi.

"Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika", poručio je ministar.

Izvor: Танјуг

MUPnarkoticiuhapšeni
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva