:

:

TV Most

clock

Mart 25, 2021   18:09

0

62

U operaciji "Oluja" uhapšeno sedam osoba osumnjičenih za šverc oružja na KiM

Kosovska policija u saradnji sa Tužilaštvom i Osnovnim sudom u Uroševcu uhapsila je sedam osoba osumnjičenih za šverc oružja, prenosi Kosovo pres.

U akciji simbolčnog naziva "Oluja" nenajavljeno je izvršen pretres na nekoliko lokacija u Uroševcu, Gnjilanu, Lipljanu, Prištini i Štrpcu i zaplenjena veća količina oružja.

Glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Uroševcu Šukri Jašari rekao je da je ova kriminalna grupa pod nadzorom od decembra prošle godine.

"Operacija pod nazivom 'Oluja' sprovedena je u opštinama Uroševac, Gnjilane, Priština, Lipljan i Štrpce. Tokom akcije uhapšeno je sedam osoba osumnjičenih za šverc oružja", rekao je Jašari.

Portparol kosovske policije Arbneše Ajvazi dodao je će zaplenjeno oružje biti korišćeno kao materijalni dokaz u postupku protiv osumnjičenih.

"Kao materijalni dokaz zaplenjena su šest bacača granata, šest pušaka AK-47, dve puške i šest malokalibarskih oružja, uključujući 100 metaka i municija, kao i pet sanduka sa šaržerima. Po nalogu državnog tužioca orumnjičenima je određen pritvor", navela je Ajvazi.

Izvor: Kosovo online/Kosovapress

KiMKPShapšenješverc oružja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?