:

:

TV Most

clock

Decembar 10, 2019   13:44

0

547

U Severnoj Mitrovici sumnjiva smrt i samoranjavanje vatrenim oružjem

Srbin V. M. (1968) pronađen je sinoć bez znakova života u svom stanu u ulici Filipa Višnjića u Severnoj Mitrovici, potvrdio je za Radio Kosovska Mitrovica portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.Kosovska policija izašla je na teren, dok je dežurni lekar konstatovao smrt u 19:55. Nakon što je obavešten nadležni tužilac delo je okarakterisao kao sumnjiva smrt, rekao je Radović.

Telo preminulog V. M.,kako nam je rekao Radović, prosleđeno je na obdukciju u Prištinu.Istraga je u toku.

U drugom odvojenom slučaju, iz kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici obaveštena je Kosovska policija da je noćas oko 03.42 časova, na prijemnom odeljenju hospitalizovano lice sa povredama od vatrenog oružja.“Reč je o Bošnjaku E.M. (1979). Nad licem je izvršena hirurška intervencija i lice je prebačeno sa intenzivne nege na hirurško odeljenje. Prema izjavi bliskih rođaka, lice je nakon svađe sa suprugom, pokušalo sebi da oduzme život pucajući u levu stranu grudi”, kazao je regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović.

Po nalogu dežurnog tužioca otvorena je istraga, slučaj je okarakterisan kao “neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja” iz člana 366 KZK i istraga je u toku, zaključio je Radović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMSeverna MitrovicaKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva