:

:

TV Most

clock

Mart 02, 2019   20:51

0

207

U sukobima uoči derbija 13 povređenih,od kojih 6 policajaca

U sukobima navijača i policije pred početak 159. večitog derbija fudbalera Crvene zvezde i Partizana u Beogradu povređeno je 13 osoba, među kojima je i šest policajaca, rečeno je T a n j u g u  u Hitnoj pomoći. 

Do sukoba je došlo na Autokomandi, a u Hitnoj pomoći rekli su da je šest-sedam njihovih ekipa izaslo na lice mesta i da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar. 

Za sada nije poznata težina povreda. 

"Kurir" piše da se grupa navijača Partizana, koja je išla iz pravca Humske ka stadionu "Rajko Mitić", sukobila s policijom na Autokomandi. 

S druge strane, "Blic" tvrdi da su se sukobile pristalice Crvene zvezde i Partizana.

Kako navodi list, policija je najpre zaustavila ljude koji su se kretali iz pravca Veterinarskog fakulteta, odnosno od Slavije ka stadionu, kako bi prošli "grobari" koji su krenuli s Partizanovog stadiona na južnu tribinu stadiona "Rajko Mitić". 

Navijači crno-belih su probali da probiju kordon koji ih je odvajao od ostalih ljudi koji su tada bili blizu stadiona, najverovatnije kako bi se sukobili s navijačima Crvene zvezde kojih je tu bilo, pa je došlo do incidenta, navodi "Blic", ističući da se situacija smirila nekoliko minuta kasnije nakon dolaska dodatnih policijskih snaga. 

Izvor: T a n j u g

derbi utakmicaPartizanCrvena zvezdaAutokomandapovređeninavijači
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva