:

:

TV Most

clock

Maj 17, 2019   16:36

0

214

U Zubinom Potoku održana završna konvencija

U Zubinom Potoku odrzana je završna konvencija na kojoj se mnogorojnim žiteljima Ibarskog Kolasina obratio kandidat Srpske Liste za gradonačelnika Zubinog Potoka Srđan Vulović.

Kandidat za gradonačelnika Srđan Vulović i zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev pozvali su žitelje Ibarskog Kolašina da u nedelju u što većem broju izađu na izbore jer pobeda u nedelju treba da bude pobeda srpskog naroda na čelu sa državom Srbijom, predsednikom Vučićem i Kancelarijom za KiM.

“Dvadeset godina je prošlo a mi smo svi ovde i zato vas pozivam da u nedelju ponovo bijemo bitku i pokažemo Albancima i njihovoj vlasti u Prištini, da pokažemo međunarodnoj zajednici da smo ovde, da nemamo nameru da idemo već ćemo sa svojom državom Srbijom i Kancelarijom za KiM nastaviti našu borbu”, rekao je Vulović.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev podsetio je "da smo od 2013. godine uspeli da  budemo svoji na svome , da se u Zubinom Potoku i drugim srpskim sredinama na KiM viori srpska zastava" i poručio "da ponavljate koja je vaša zastava, država, predsednik".

“To je ono što se i u nedelju postavlja kao pitanje “, rekao je Kozarev.

Izbori koji će biti održani u nedelju 19. maja od suštinskog su I nacionlnog značaja za sve Srbe koji žive u Pokrajini.

Izvor: TV Most

Zubin Potokzavršna konvencijaizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva