:

:

TV Most

clock

Mart 13, 2015   19:34

0

387

U Gračanici prikazan film Težina lanaca 2

„Mislim da je jako važno da meštani Gračanice vide ovaj film, koji se bavi svim onim što se dešavalo nakon raspada Jugoslavije da bi smo svi zajedno mogli da razmislimo i ujedinimo se protiv onog što nam se nameće sa zapada na ove prostore“, rekao je Malgurski i dodao da smatra kako „treba ohrabriti ove ljude i da im se kaže da nisu sami u borbi protiv onoga što im se ovde nameće i ako budemo dovoljno uporni pobedićemo“.
Malagurski je najavio projekcije filma „Težina lanaca 2“ u Rusiji i rekao da je film svoju svetsku premijeru imao u Johanesburgu a potom je prikazan i u Stokholmu i Meksiko sitiju, Vankuveru, Torontu, Štutgartu, Berlinu...

„Želimo da što više stranaca vidi ovaj film jer u ovoj reglobalizaciji u dominaciji su zapadne zemlje, što se već menja ponovnim uspostavljanjem multipolarnog sveta gde Rusija i Kina igraju sve veću ulogu“, rekao je Malagurski.

Film „Težina lanaca 2“ bavi se neoliberalnim reformama na prostorima Balkana nakon raspada Jugoslavije kao i njihovim uticajima na sve sfere društva politiku, ekonomiju, vojsku, kulturu, obrazovanje, medije i drugo.

Kao i prvi deo i Težina lanaca 2 biće prikazivan na festivalima a Malagurski veruje da će film preuzeti i televizijski kanali u mnogim zemljama širom sveta.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?