:

:

TV Most

clock

Februar 04, 2019   13:06

0

164

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji uputilo je saopštenje u kojem se od predsednika Srbije Aleksandra Vučića traži da sačuva "Trepču" i "Gazivode".

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji kao najveći gubitnici na teritoriji Kosova i Metohije, pored gubitaka članova porodica čiji su članovi  oteti od strane „UČK“-a,  kuće  opljačkane,  zapaljene i srušene, voćnjaci i šume poorani, imanja uzurpirana ... upzćuju apel predsedniku Aleksandru Vučiću, da Kinezima da  na upravljanje „SRPSKU TREPČU“ u Severnom delu.
Ubeđeni smo da će te jedino na taj način uz učešće prijateljske zemlje Kine, sačuvati makar  Trepču u severnom delu Kosova i Metohije.

Predsedniče Vučiću spreči etničko čišćenje Srba sa Kosova koje sprovode Albanci na sve moguće načine, uskraćujući  ljudima pravo na život i na rad, a jedan od primera je pokušaj da nasilno oduzmu privredne subjekte kao što je Hidrocentrala  GAZIVODE ali i TREPČA u Severnom delu Kosova i Metohije, navodi se u saopštenju Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most, saopštenje

udruženjevučićapel
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva