:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

Decembar 07, 2019   16:21

0

245

Uhapšen osumnjičeni za lažnu prijavu, prevario Megatrend

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšen D. Đ. zbog sumnje da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana.

D. Đ. je inače osoba koja je trebalo da kupi Megatrend od Miće Jovanovića, kažu u tužilaštvu. Jovanović je juče saopštio da od prodaje Megatrenda odustaje jer je prevaren.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo lažno prijavljivanje, a u tužilaštvu će biti ispitan u ponedeljak, rečeno je T a n j u g u  u tom tužilaštvu.

D. Đ. je lažno prijavio da su mu sinoć u stan usla tri nepoznata muskarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

Kupac Megatrenda tvrdio da je pretučen ispred svoje zgrade?

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su napali kupca Megatrenda Dejana Đorđevića, a reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu, prenose danas "Večernje novosti".

Kako su izjavili policiji, oni su u petak došli u stan, kako bi pokušali da ga izbace, jer, kako tvrde, mesecima ne plaća kiriju. Prethodno su mu i pisanim putem najavili svoj dolazak.

Iz stana su izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo. Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izveštaj.

Đorđević je prijavio policiji da je napadnut u petak veče, a zatražio je i lekarski izveštaj. Konstatovane su mu lakše telesne povrede.

Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je da je tražio raskid ugovora sa Đorđevićem, dok je Đorđević demantovao da je podnet zahtev za raskid ugovora i tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtev, predlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini Megatrenda

Izvor: RTV, T a n j u g

MegatrendDejan ĐorđevićTužilaštvolažna prijava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva