:

:

TV Most

clock

April 17, 2019   12:26

0

64

Uhapšen vozač koji nije hteo da zaustavi vozilo sa tinejdžerkama

Tridesetpetogodišnji albanac E.K. ,  koji je prekjuče preplašio učenice  Medicinske škole iz Gračanice, uhapšen je juče u popodnevnim satima, potvrdio je za RTV Gračanica komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Incident se dogodio kada je E.K. stao da preveze učenice koje su stopirale u Gračanici da bi se prevezle do Lapljeg Sela gde idu na praksu, a onda nije hteo da stane da izađu. Na panične molbe i plakanje devojčica ipak je zaustravio auto ali je  ovaj događaj uznemirio javnost u Gračanici.

„U toku jučerašnjeg dana, na osnovu snimaka sa nadzornih kamera utvrdili smo o kom licu se radi i ono je privedeno po podne. Radi se o licu albanske nacionalnosti sa inicijalima E.K. , starosti 35 godina, koje je odmah privedeno. Njemu je određenb pritvor od 48 sati, a onda će biti priveden nadležnoim tužiocu“, kaže trajković.

U Gračanici, kroz koju prolazi i magistralni put Priština-Gnjilane i ranije je bilo incidenata u kojima je devojkama i ženama dobacivano iz automobila prolaznika albanske nacionalnosti.

Izvor: RTV Gračanica

hapšenjeKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva