:

:

TV Most

clock

Maj 15, 2022   1:13

0

176

Ukrajina pobedila, Konstrakta na fenomenalnom petom mestu

Večeras je održano finale 66. "Evrovizije", a nakon glasanja žirija i publike saopšteno je da je pobednik festivala ove godine - Ukrajina.

Konstrakta je zauzela 5. mesto, nakon što su saopšteni glasovi publike i žirija. Konstrakta je, posle glasanja žirija, bila na 11. mestu, a od publike je dobila 225 poena, te završila takmičenje na petoj poziciji.

Ana Đurić je zvučala odlično, a u finalu "Evrovizije" je izvela identičan nastup onom iz polufinala, koji je brzinom svetlosti zavoleo ceo region.

Konstrakti su evrovizijske kladionice predviđale visok plasman, šesto mesto. Večeras je nastupila posle niza sporijih pesama, koje su, čini se, pomalo uspavale publiku, te je reakcija na prve taktove Konstraktine pesme u areni bila burna.

U toku večeri imali smo prilike da vidimo čak 25 nastupa iz isto toliko država, dok je još 15 zemalja imalo prilike da glasa. Tih 15 zemalja su one koje iz oba polufinala "Evrovizije" nisu prošle dalje, ali su, kako je bio slučaj i prethodnih godina, mogle da glasaju u finalu.

Drugo mesto je u finalu zauzeo predstavnik Velike Britanije.

Konstrakta je, inače, po glasovima publike bila četvrta. Ukrajina je od publike dobila 439 poena, Moldavija 239, a Španija 228.

Izvor: Blic

Eurosong 2022.Ana Đurić KonstraktaUkrajina
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva