:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Novembar 05, 2021   16:45

0

134

Ulica u Sremskoj Mitrovici od nedavno, ponela ime nastradalog gradonačelnika opštine Ranilug Gradimira Mikića.

Glavna ulica mesne zajednice „Blok B“ u Sremskoj Mitrovici od nedavno, ponela je ime nastradalog gradonačelnika opštine Ranilug Gradimira Mikića.

Opština Ranilug se zvanično za vreme mandata tragično nastradalog Mikića pobratimila sa mesnom zajednicom Bloka B u Sremskoj Mitrovici. Pobratimljenje je sa sobom donelo pregršt aktivnosti koje su organizovane u predhodnom periodu, a stanovnici dveju opština su se uvek osećali kao kod svoje kuće u posetama koje su se organizovale svake godine.

Gradimir Mikić i predsedavajući SO Ranilug Saša Aleksić, nastradali su upravo odlazeći za Sremsku Mitrovicu na manifestaciju „Dečiji Dan“.

Želeći da odaju počast tragično preminulom Gradimiru Mikiću, oživljavajući duh najboljeg sina Kosova i Metohije, na nedavnoj sednici Saveta Mesne zajednice Blok B, a na predlog Dragana Božića - predsednika Saveta Mesne zajednice Blok B i pobratima pokojnog Mikića, doneta je odluka da ulica Teodora Bekića bude preimenovana u ulicu Gradimira Mikića. – navodi se u saopštenju Saveta Mesne zajednice Blok B.

Povodom ove odluke i ukazivanja neizmernog poštovanja pokojnom Gradimiru Mikiću, predsednik opštine Ranilug Vladica Aritonović zahvalio se Savetu Mesne zajednice Blok B, kao i svim stanovnicima istog, izrazivši uverenje da je pobratimstvo dveju opština čvršće nego ikad ranije, kao i želju za produbljivanjem saradnje i bratskih odnosa.

Izvor: RTV Puls

KiMRanilugGradimir MikićSremska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva