:

:

TV Most

Foto: RTK2

clock

Februar 26, 2020   15:57

0

146

Uoči lokalnih izbora u Podujevu počela borba između Samoopredeljenja i DSK

Uoči lokalnih izbora u Podujevu počela je borba između Samoopredjeljenja i Demokratskog saveza Kosova.

Kurtijevoj stranci danas se pridružio član skupštine Podujeva iz Demokratskog saveza Kosova Avni Fetahu, objavio je PS na zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

„PS se danas pridružio se Avni Fetahu, odbornik Skupštine Opštine Podujevo i predsedavajući opštinskih odbornika DSK u ovoj opštini. Avni je magistar menadžmenta i informatike na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Prištini “, naveo je PS u objavi.

Reagujući na Fetahuov prelazak u PS, član DSK Fidan Rekaljiu ga je nazvao kalkulantom, koji to nije učinio iz političkih pobuda, već zarad lične koristi i naglasio da će svi oni koji napuste stranku brzo doći pameti.

„Uslovljenost pripadništva političkoj stranci, zauzimanjem položaja i privilegija, pokazuje ljude bez političkog, intelektualnog ili moralnog ubeđenja. Ova vrsta političkog plaćeništva koja kalkulator drži u ruci nije duh, koncept i tradicija DSK, to nije naškodilo DSK u prošlosti, kada su se dogodili slični slučajevi. Naravno, ni sada takva stvar neće biti izuzetak. Oni kojima je omogućeno da u DSK kreiraju određeni profil greše ako misle da će isti profil preneti negde drugde.

DSK ima red, moralni, politički, intelektualni i institucionalni kodeks. Izvan DSK niko nije taj koji je mogao biti. Lekcije će takvi brzo naučiti. DSK je velika porodica. To je povezano sa vrednostima i jasnom vizijom budućnosti“, objavio je Rekaljiu na Fejsbuku.

Izvor: Kosovo online

KiMSamoopredeljenjeDSKlokalni izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva