:

:

TV Most

Foto: Vijesti / Luka Zeković

clock

Septembar 05, 2021   14:44

0

119

Uprava policije: Prilikom intervencije na Cetinju nije bilo upotrebe gumenih metaka

Uprava policije Crne Gore saopštila je danas da prilikom intervencija policije na Cetinju nije bilo upotrebe gumenih metaka.

"Prilikom intervencija policije na Cetinju i upotrebe sredstava prinude, nije bilo upotrebe gumenih metaka kao što je to objavljeno u medijima. Ukoliko neko poseduje takva saznanja, molimo da kontaktirate policiju", navela je Uprava policije na Tviteru.

Savet za građansku kontrolu rada policije saopštio je ranije danas da je konstatovao da je prilikom današnje intervencije policije na Cetinju došlo do prekomerne upotrebe hemijskih sredstava kao i da su registrovali upotrebu gumenih metaka.

Savet za građansku kontrolu rada policije saopštio je danas da je delegacija Saveta obišla Odeljenje bezbednosti Cetinje i posetila sva zadržana lica tokom današnjih intervencija.

Delegacija Saveta razgovarala je "poverljivo i direktno" sa svih 14 zadržanih osoba, među kojima je i Veselin Veljović, savetnik predsednika Crne Gore, prenosi portal CdM saopštenje Saveta.

Navodi se da niko od zadržanih osoba nije imao primedbe na postupanje policije i procesne radnje prema njima, kao ni povodom tretmana u službenim prostorijama policije.

Savet će večeras u 20 sati povodom događaja na Cetinju održati vanrednu sednicu.

Izvor: Vijesti, T a n j u g

Cetinjepolicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva