:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 21, 2019   20:18

0

175

Uručena novčana pomoć porodici Miljković

Direktor zdravstva i socijalne zaštite opštine Gračanica Aleksandar Popović uručio je danas novčana sredstva prikupljena u humanitarnoj akciji „Gračanica otvorenog srca“ za lečenje Nevene Miljković iz Lipljana, koja je obolela od leukemije.

Popović je novčana sredstva uručio Neveninom ocu Nenadu Miljkoviću u Lipljanu.

U humanitarnoj akciji „Gračanica otvorenog srca“ i od dobrovoljnih priloga zaposlenih u Odeljenju za zdravstvo i socijalnu zaštitu ukupno je prikupljeno 1.306,70 evra i 33.500 dinara.

Akcija „Gračanica otvorenog srca“ je sprovedena 13. januara u okviru projekta „Doktori klovnovi“, za doček Pravoslavne Nove godine na platou u centru Gračanice. Kupovinom i nošenjem klovnovskog nosića veliki broj građana učestvovao je u humanitarnoj akciji, koja je za cilj imala da Neveni Miljković donese nadu, radost i vrati osmeh na lice.

Nevena se trentuno nalazi na lečenju u Institutu za majku i dete u Boegradu. Nedavno su je, kao što su i obećali, na Institutu posetili „Doktori klovnovi“ i tom prilikom joj uručili klovnovski nosić i balon.

Pokretač ove akcije bilo je Odeljenje za zdravstvo i socijalnu zaštitu opštine Gračanica. Iz ovog odeljenja poručuju da će manifestaciju organizovati i narednih godina.

Izvor: RTV Gračanica

GračanicaHumanitarna akcija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?