:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Decembar 27, 2019   14:47

0

1675

Uručena rešenja za 82 stana na području Kosovske Mitrovice

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica  Aleksandar Spirić uručio je rešenja za 82 stana mladim bračnim parovima i socijalno ugroženim porodicama.

Izgradnju stambenih jedinica finansirala je Vlada Republike Srbije, zahvaljujući, pre svega, predsedniku Aleksandru Vučiću i direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću.

Spirić je rekao da je to jasan pokazatelj i potvrda da je država Srbija prisutna na ovim prostorima, da je ulagala u ovoj, i da će dvostruko više ulagati u narednoj godini kada je u pitanju zbrinjavanje mladih bračnih parova i socijalno ugroženih lica sa teritorije opštine Kosovska Mitrovica.

“Ono što treba da nas ohrabri je veliki broj dece, koja će sa svojim roditeljima koristiti ove stambene jedinice”, rekao je Spirić i dodao da do realizacije projekta ne bi došlo bez pomoži države Srbije, predsednika Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića koji su prepoznali potrebe ovdašnjeg stanovništva.

Jelena Lazić zahvalila se Privremenom organu opštine Kosovska Mitrovica i Aleksandru Spiriću i istakla da je dobijanjem stana rešen njihov životni problem.

“Meni ovaj stan mnogo znači. Živim sa ženom i četvoro dece u 37 kvadrata. Inače, najstariji sin je na prvoj godini fakulteta i najviše je njemu potrebna soba a i svima nama proširenje”, rekao je Saša Stojković.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić najavio je za sledeću godinu izgradnju novih deset stambenih jedinica u novoj godini.

Do sada je na ovaj način zbrinuto više od petstotina porodica.

Izvor: TV Most

KiMKosovska MitrovicaSpirićstanovi
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva