:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Jul 16, 2019   13:53

0

146

Uskoro izgradnja 36 novih stanova u Gračanici

Direktor odeljenja za Urbanizam i zaštitu životne sredine opštine Gračanica Dejan Jovanović izjavio je da je prema ranijem konkursu komisija odlučila da opština izgradi šest novih stambenih jedinica za porodice iz socijalne kategorije, za mlade bračne parove i raseljena lica.

„Šest porodica će do kraja godine dobiti svoj krov nad glavom, na osnovu socijalne karte za stanovanje, koja je urađena početkom ove godine. Ono što je novina jeste da će se uskoro početi sa izgradnjom nove stambene zgrade u Gračanici kod novog parkinga ispod tržnog centra od 36 stanova. Završetak zgrade predviđen je do kraja godine, tako da nova šansa za sve koji su konkurisali, ali i za one koji nisu, početkom naredne godine to mogu učiniti“, rekao je Jovanović u Jutarnjem programu RTV Gračanica

Odeljenje za Urbanizam i zaštitu životne sredine opštine Gračanica od početka godine krenulo je na vreme sa realizacijom projekata.

„Jedan deo budžeta je utrošen kako je i predviđeno i to je vidljivo. Dosta novih parkova, asfaltiranih ulica, kanalizacionih  mreža. U toku je završni tender za rekonstukciju i izgradnju aneksa za OŠ „Kralj Milutin“ u Gračanici , radovi će uskoro početi tako da će ova škola doviti četiri nove učionice i aneks“, rekao je Jovanović.

Izvor: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva