:

:

TV Most

Foto: Novosti

clock

Novembar 17, 2019   21:51

0

179

Vasiljević: Predsednik Vučić dva dana bio na aparatima na VMA

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proveo je dva dana na aparatima na VMA, ali se danas oseća malo bolje", izjavila je savetnica predsednika za medije Suzana Vasiljević koja je dodala "da je veći deo javnosti u Srbiji ali i u svetu, od predsednika Francuske Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel pokazao zabrinutost za predsednika Vučića.

Dodala je "da se nada da ćemo prevazići "ovu, skoro pa tragediju"".

"Predsednik je bio toliko loše da je sam tražio da ga odvedu, a on je čovek koji ne priznaje nikakve simptome bolesti", rekla je Vasiljević i dodala "da je ceo predsednikov tim mnoge njegove terperature preživeo na nogama sa njim".

"Trčali smo sa njim po belom svetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu", rekla je Vasiljević i dodala "da je veoma težak vinked za nama".

Vasiljević je navela i "da su jutros stigli rezultati analiza i izrazila uverenje da će nakon ovoga predsednik početi da sluša ljude koji brinu o njegovom zdravlju".

U nastavku emisije Hit Tvit bilo je reči i o reakciji javnosti na predsednikovo lečenje i Vasiljević je "izrazila nadu da predsedik nije video loše rekacije".

Dodala je "da je i ona prestala da gleda te ružne komentare i upitala šta se desilo da je "društvo postalo jezivo"".

"Ako niste za njega, neko ko podržava poltičku opciju Aleksandra Vučića i ovu vlast bar čoveka pustite na miru da bude bolestan", rekla je ona i izrazila "zadovoljstvo što je ipak veći deo javnosti iskreno bio zabrinut".

"Predsednik je dobio veliki broj poruka od svetskih predsednika Makrona, Angele Merkel, premijera Albanije, Boruta Pahora, Dodika ....".

Vasiljević je komentarisala i pisanja medija "da je novinarsko pitanje uzrok zdravstvenih problema predsednika Vučića", a kako je voditeljka podsetila i "navode novinara Jugoslava Ćosića da presednik ne bi trebalo da se bavi tim poslom ako je osetljiv na novinarska pitanja".

"Gospodina Ćosića bi trebalo da bude sramota zbog takvih izjava, da li time prikriva afere ili pokušava da podigne rejting televiziji ili je preglasio značaj svojih novinara", rekla je Vasiljević i podsetila "da predsednik uvek odgovara na sva pitanja".

Poručila je novinaru Miodragu Sovlju "da čovek može da bude nezavisan i dobar novinar i ako je pristojan, a sve ono što se videlo u petak od njega pokazuje da on to nije".

Dodala je "da je Sovilj došao na konferenciju potpuno nepripremljeno i samo s namerom da isprovocira predsednika".

Izvor: Танјуг

VasiljevićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva