:

:

TV Most

clock

Mart 23, 2021   11:04

0

149

Večeras u “Akvarijusu” projekcija filma “Još jedna tura”

Igrani film „Još jedna tura“ (2020) danskog reditelja Tomasa Vinterberga, koji je proglašen za najbolji evropski film u 2020. godini, biće prikazan u mitrovačkom Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u utorak 23. marta 2021. godine u 19 časova.

Film je osvojio glavne nagrade u četiri glavne kategorije: za najbolji evropski film, najboljeg glumca, najbolji scenario i režiju.

Ulaz je slobodan.

Reč je o danskom kandidatu za nagradu Oskar u kategoriji za najbolji strani film, škakljivoj tragikomediji o krizi srednjih godina u kojoj Mads Mikelsen igra jednog od četvorice učitelja koji isprobavaju kako konzumiranje alkohola utiče na radni dan.

Tomas Vinterberg je jedan od glavnih potpisnika „Dogme 95“, jednog od najznačajnijih filmskih pokreta savremenog doba. Poznat je po filmovima „Lov“, „Treća laž“, „Proslava“.

U sredu 24. marta 2021. godine od 19 časova u PKC-u će od 19 časova nastupiti muzički sastav „Južni voz“ iz Kuršumlije. „Južni voz“ čine Aleksa Keča (vokal, gitara), Miroslav Vučetić (vokal, gitara, usna harmonika) i Aleksandar Zdravković (vokal, kahon).

Izvor: Saopštenje

KiMKosovska MitrovicaPKC "Akvarijus"Još jedna tura
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva