:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 23, 2015   12:05

0

136

Večeras počinje Samertrip na Paliću

Festival, koji će se održati od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, pored odličnog muzičkog programa na dve bine, nudi i ove godine raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu nastupiće jedan od najpoznatijih DJ-eva i producenata u ovom delu sveta – Petar Dundov iz Hrvatske, zatim kraljica ruske klupske scene – DJ Helga, iskusni italijanski DJ Rick Sanders, duo sa Malte – Outnumbered, pobednik Burn takmičenja Max Demand iz Mađarske i mnogi drugi.

Na drugoj bini Camp Live Stage, u petak i subotu, 24. i 25. jula, održavaće se, u periodu od 20 časova do ponoći, koncerti najboljih subotičkih bendova uključujući aktuelnog pobednika Zaječarske gitarijade – D Zoo. Ukupno će u okviru muzičkog programa trinaestog Summer3p festivala nastupiti na dve bine 30-ak izvođača.

Kompleti ulaznica za festival se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima na teritoriji čitave Srbije ili preko sajta HYPERLINK "http://www.eventim.rs"www.eventim.rs po ceni od 1.099 dinara za sva 4 dana.

Cene dnevnih ulaznica iznose 349 dinara za četvrtak i nedelju, odnosno 399 dinara za petak i subotu.

Dnevne ulaznice se kupuju na ulazu Termalnog bazena, dok je ulaz na koncerte koji se održavaju na bini Camp Live Stage je slobodan.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva