:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 23, 2015   12:05

0

122

Večeras počinje Samertrip na Paliću

Festival, koji će se održati od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, pored odličnog muzičkog programa na dve bine, nudi i ove godine raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu nastupiće jedan od najpoznatijih DJ-eva i producenata u ovom delu sveta – Petar Dundov iz Hrvatske, zatim kraljica ruske klupske scene – DJ Helga, iskusni italijanski DJ Rick Sanders, duo sa Malte – Outnumbered, pobednik Burn takmičenja Max Demand iz Mađarske i mnogi drugi.

Na drugoj bini Camp Live Stage, u petak i subotu, 24. i 25. jula, održavaće se, u periodu od 20 časova do ponoći, koncerti najboljih subotičkih bendova uključujući aktuelnog pobednika Zaječarske gitarijade – D Zoo. Ukupno će u okviru muzičkog programa trinaestog Summer3p festivala nastupiti na dve bine 30-ak izvođača.

Kompleti ulaznica za festival se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima na teritoriji čitave Srbije ili preko sajta HYPERLINK "http://www.eventim.rs"www.eventim.rs po ceni od 1.099 dinara za sva 4 dana.

Cene dnevnih ulaznica iznose 349 dinara za četvrtak i nedelju, odnosno 399 dinara za petak i subotu.

Dnevne ulaznice se kupuju na ulazu Termalnog bazena, dok je ulaz na koncerte koji se održavaju na bini Camp Live Stage je slobodan.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?