Veselji o sastanku u severnom delu Kosovske Mitrovice

:

:

TV Most

Foto: FB / Kadri Veselji

clock

Maj 23, 2019   8:17

0

455

Veselji o sastanku u severnom delu Kosovske Mitrovice

Lider DPK-a i predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini Kadri Veselji objavio je na svom Fejsbuk nalogu informaciju i fotografije sa sastanka za koji navodi da je održao u severnom delu Kosovske Mitrovice.

On je napisao da je rekao da sada moraju da se povećaju investicije u ovom delu, u rekonstrukciju stambenih objekata, u poboljšanje infrastrukture radi poboljšanja života stanovnika ove opštine, posebno Albanaca.

List "Alo" takođe je objavio informaciju da je Veselji bio u Severnoj Mitrovici. List piše da je tajnom sastanku prisustvovalo nekoliko desetina viđenijih aktivista Demokratske partije Kosova koji žive u srpskim sredinama u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Alo" navodi i da je sastanak održan u Bošnjačkoj mahali, koja se inače nalazi odmah pored mosta koji vezuje južni i severni deo grada.

"Alo" prenosi, pozivajući se na neimenovani izvor iz bezbednosne službe sa KIM, i da je Veselji na sastanku okupljenim Albancima poručio da izdrže još malo i sačekaju.

"Još malo i sve će ovo i formalno biti naše. Ostanite jaki, izdržite još malo i čekajte. Radite sve kako sam vam rekao. Do tada, mi ćemo ulagati novac u vaše puteve, škole, bolnice, otvaraćemo nova radna mesta za vas, gradićemo u svim mestima gde vi živite", kazao je on.

Veselji je prošle godine u septembru takođe bio u Kosovskoj Mitrovici, ali u južnom delu grada gde je tada poručio da je Mitrovica "srce Kosova" i "da će je odbraniti".

Izvor: T a n j u g

VeseljiKosovska MitrovicaSeverna MitrovicaBošnjačka mahala
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva