:

:

TV Most

clock

Mart 11, 2015   14:14

0

225

Vićentijević nameravao da ubije i sebe

Nakon što je savladan u džepu Nemanje Vićentijevića pronađeno je oproštajno pismo koje, kako se zaključuje u tekstu, ukazuje da je planirao da ubije i sebe.

Kako se precizira, Nemanja i Dušanka su nakon šest zajedničkih godina raskinuli pre dve godine, a on ju je proganjao iako je trebalo da se uda za drugog čoveka.

-Dušanka ga je molila da ne vice pred pacijentima. Ubrzo je došla patrola, a Nemanja, kada je video policajce viknjuo je: Ne dirajte me! I krenuo je da beži ka čajnoj kuhinji. Kad je shvatio da tuda ne može pobeći izvadio je pistol i pucao u Dušanku.

Policajci su skočili na njega i jedva su uspeli da ga savladaju. Dušanka je bila sva krvava i samo je izustila: Pogođena sam, ranjena sam, i zatvorila oči – priča Radosavljevićeva.

Za nju je Andrejević bila izuzetan čovek i lekar. Ubijena lekarka je tražila godišnji odmor.

-Rekla je da ima neke problem da reši. Bila je plačljiva i uznemirena. Dogovorile smo se da u četvrtak ode na odmor - izjavila je Radosavljević.

Dušankini roditelji žive u Nišu. Majka kaže da je slutila nesreću.

-Pre pet dana kada je otišla u Zubin Potok pomislila sam: Ovaj će je ubiti. Ta misao mi nije izlazila iz glave. A i ona kao da je nešto slutila. Pre polaska me neprestano grlila, ljubila i govorila da me voli - rekla je majka novinarima lista.

Izvor: Informer

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva