:

:

TV Most

clock

Septembar 13, 2019   18:25

0

173

Vlada odbojkašice i basketaše nagradila sa po dvadeset hiljada evra

Vlada Republike Srbije dodelila je na današnjoj sednici odbojkašicama Srbije i njihovom selektoru nagrade u vrednosti od po 20.000 evra. Istim iznosom,  nagrađeni su i  zlatni basketaši. 

"Članicama ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u odbojci održanom u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj i Turskoj od 23. avgusta do 8. septembra, dodeljene su novčane nagrade od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti. Nagrađen je i njihov trener Zoran Terzić", precizirano je u saopštenju Vlade. 

Nacionalno sportsko priznanje dodeljeno je odbojkašici Maji Ikodinović za osvojenu bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u odbojci održanom 2006. godine u Japanu.

Istu nagradu dobili su i zlatni basketaši i njihov trener Goran Vojkić.

"Sportistima u disciplini-Košarka 3 na 3 Marku Saviću, Danilu Mijatoviću, Dejanu Majstoroviću i Dušanu Domoviću Bulutu za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Mađarskoj od 30. avgusta do 1. septembra 2019. godine, Vlada je dodelila nagradu u iznosu od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Izvor: RTVojvodina

sportistinagradaVlada
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva