:

:

TV Most

clock

April 27, 2015   12:05

0

202

Vlada jednoglasno usvojila izveštaj o radu

Premijer je, zatvarajući svečanu sednicu održanu na površinskom kopu Tamnava Zapadno polje u RB "Kolubara", zahvalio građanima Srbije na poverenju koje su joj ukazali, istakavši da je vlada donosila teške odluke koje su neretko bile smele i hrabre u političkom smislu.

"Grešili smo, u to nema sumnje, ali onaj ko radi, taj i greši. Međutim, važno je da nastavi da radi, da ustane, da se podigne i to će biti naš princip i u budućnosti", poručio je Vučić.

Prema njegovim rečima, uvek će biti bezbroj zamerki onih koji češće vide problem, ali je ukazao na činjenicu koliko je toga obnovljeno od štete nastale u prošlogodišnjim majskim poplavama, koliko je došlo investitora, koliko je fabrika obnovljeno i otvoreno.

Vučić je konstatovao da je vlada za ovih godinu dana uspela da sačuva obraz Srbije, podsećajući na obeležavanje ključnih istorijskih događaja poput Cerske bitke i NATO agresije na SRJ i naglasio da će nastaviti da radi na unapređenju srpske ekonomije kako bi ona konačno bila vođena domaćinski.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva