:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

April 14, 2020   13:28

0

284

Volonteri Kriznog štaba krenuli sa raspodelom jaja socijalno-ugroženim porodicama i penzionerima

Volonteri Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica zaduženi za dostavu lekova i ostalih namirnica starijim licima će u naredna dva dana, počevši od danas, podeliti hiljadu gajbi jaja penzionerima i socijalno-ugroženim porodicama.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić ističe da ova akcija pokazuje jedinstveni i pravi put zajedničke pobede.

“Ova akcija pokazuje da smo odlučni, pravi, jedinstveni i na pravom putu zajedničke pobede. Samo ujedinjeni i zajedno možemo da pobedimo sve ovo što nas je zadesilo” rekao je Spirić.

On dodaje da su preduzete mere urodile plodom i da Kosovska Mitrovica beleži treći dan bez novoobolelih.

“Ono što bi Kosovsku Mitrovicu trebalo da ohrabri jeste činjenica da sve mere koje smo na vreme preduzeli i kojih se pridržavamo, urodile su plodom i tako želimo da ostane i u narednom periodu. Imajući u vidu da Kosovska Mitrovica beleži treći dan bez novoobolelih koronavirusom a sa druge strane imamo 3 osobe koje su izlečene, je jasan pokazatelj da sve mere koje smo uveli su dobre” ističe Spirić.

Spirić je još jednom apelovao na građane da ostanu kod kuće i poštuju propisane mere.

“Ponavljam, jako je bitno i važno da se slušaju mere Kriznih štabova i one koje dolaze od strane struke. Takođe, zajedničkim snagama ćemo uspeti u danima koji dolaze, svakako tokom praznika, pokušati da nadomestimo i ovaj hrišćanski praznik proslavimo u najboljem mogućem redu” rekao je Spirić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva