:

:

TV Most

clock

Decembar 07, 2023   18:53

0

74

Vučević: 17. decembra izbor jasan - Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas

Predsednik Srpske napredne stranke(SNS)  i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"  Miloš Vučević izjavio je večeras da građani na izborima 17. decembra imaju samo dva izbora - između politike koju predstavlja Aleksandar Vučić i druge politike sa svim listama koju, kako je rekao, predstavlja, zastupa, komanduje i šefuje Dragan Đilas.

"Dragan Đilas je šef svih ostalih lista, u to ne morate imati dilemu. Svima komanduje, i levima i desnima i zelenima i žutima i nekim drugim bojama i nemaju nikakav zajednički program, nikakve zajedničke ideje, nikakve politike. Bez odgovornosti prema državi, bez brige za narod samo sa željom da se dograbe daleko bogatijih kasa, države i naših gradova i opština. Zajedničkih kasa koje ste vi napunili svojim radom koja je država sticala prethodnih godina. I kada tako postavimo stvari, znamo da su izbori 17. decembra odlučujući", poručio je Vučević na predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ u Hali sportova u Kruševcu.

On je građanima poručio da je SNS, zajedno sa narodom, u prethodnih 11 godina mnogo toga prošla i izborila se sa velikim izazovima,  poput poplava, migrantske krize, korone, spasila ekonomiju države, izdržala pritiske od početka rata u Ukrajini, novi talas sukoba na Bliskom istoku.

"Pokazali smo da zaista kada postoji jedinstvo naroda, kada imate jasnu politiku i viziju i pre svega kada imate snažno liderstvo, onda možete da postižete rezultate kakve građani zaslužuju i kakav narod očekuje. I upravo, zahvaljujući narodu, građanima Srbije, ali i uz tu snažnu dirigentsku palicu Aleksandra Vučića, Srbija se izborila sa svim tim", poručio je Vučević.

Kako je rekao, otvorili su više od 550.000 radnih mesta, izgradili gotovo 500 kilometara novih autoputeva.

"Pogledajte koliko je fabrika otvoreno širom Srbije. Pogledajte koliko nam je vojska danas snažnija. I pre svega, kako rastu i plate i penzije koje idu u skladu sa rastom ekonomskog standarda. Ali to je tek pola posla. Na pola puta smo. I ja mislim da ste svi svesni šta to znači u odnosu na izbore 17. decembra. Ako ne budemo čuvali to što smo zajednički stvarali, sve će bukvalno pasti u vodu", rekao je Vučević. 

Dodao je da su zato predstojeći izbori suštinski vrlo jasni i jednostavni. 

"Biramo između toga da Srbija nastavi ovim putem, biramo između one politike koju predstavlja Aleksandar Vučić i koju predstavlja naša lista - Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane, i birate za one liste za Dragana Đilasa i za povratak u 2012, odnosno u onaj period kada smo gubili, bili ponižavani, bukvalno svaki dan slušali samo loše vesti, gubili fabriku za fabrikom, o autoputevima mogli smo samo da sanjamo", naveo je lider SNS.

Dodao je da borba za KiM nije smela da se spomene, da nismo smeli da kažemo da smo ponosni građani Srbije, jer je to bilo nepopularno.

"To vam nije pomagalo da dobijete neki izdašan, unosan posao koji je bio rezervisan samo za mali krug privilegovane grupe, takozvane žute elite. I tada žute i danas žute, i tada i danas predvođene Draganom Đilasom. I zato, dragi Kruševljani, dragi građani Rasinskog okruga, 17. decembra svi na glasanje, idemo svi da glasamo, idemo da pobedimo, idemo da pobedimo ubedljivo", poručio je Vučević.

Izvor: T a n j u g; Foto: T a n j u g

VučevićKruševacSrbija ne sme da stane
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva