:

:

TV Most

Foto: SNS

clock

Decembar 10, 2023   13:17

0

50

Vučević, Vraneš i Gujon: Država iz godine u godinu povećava penzije

Kandidati na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević, Ljubica Vraneš i Arno Gujon, razgovarali su sa najstarijim sugrađanima u Južnobanatskom okrugu i istakli da država iz godine u godinu povećava penzije, jer penzije moraju da prate plate.

Vučević se zahvalio penzionerima na podršci, razumevanju i ljubavi prema otadžbini.

"Naši najstariji sugrađani su nam pokazali šta znači krilatica, misao, rečenica 'Sve za Srbiju i Srbija ni za šta'", rekao je Vučević u okviru predizborne kampanje.

Ljubica Vraneš veruje da su ljudi koji imaju viziju za budućnost Srbije upravo na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

"Želim svim srcem, znanjem i sposobnostima da doprinesem boljem sutra svih građana Srbije i budućim generacijama", istakla je Vraneš. Gujon je još jednom ponovio da je došao i ostao u Srbiji jer je istinski zavoleo Srbiju i srpski narod.

"Ja sam jedan od vas i odavno se tako osećam. Srbija je i moja otadžbina i zato želim da dam svoj doprinos za dalji napredak i razvoj zemlje. Za dalji uspeh potrebno nam je jedinstvo, jedinstvo našeg naroda", naglasio je Gujon.

Kandidati su pozvali sve građane da 17. decembra podrže listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva