:

:

TV Most

Foto: RTV

clock

Februar 06, 2023   21:24

0

129

Vučević: Vučić na prvoj liniji borbe za nacionalne interese

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane MIloš Vučević izjavio je danas da se posle "napada" na predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom skupštinske sednice o Kosovu i Metohiji vidi ko je borac na prvoj liniji odbrane nacionalnih interesa i zaveta, a ko licemerni neodgovorni "foteljaš".

"Na muci se poznaju junaci, govorili su naši stari i upravo se ovih dana, a posebno posle skupštinske sednice o KiM i sramotnog napada na predsednika Vučića, vidi ko je borac na prvoj liniji odbrane nacionalnih interesa i zaveta, a ko licemerni neodgovorni "foteljaš" bez ikakvog dodira sa realnošću savremenog sveta i salonski borac, kome su puna usta Kosova u toploj skupštinskoj sali u centru Beograda, koga napuštaju stranačke kolege na tom istom Kosovu", napisao je Vučević u objavi na svom Instagram profilu.

Dodaje da, građani Srbije "rаzumeju" koji državnik godinama unazad "rudarski" radi kako bi "popravio teško stanje u kojoj se naša država nalazila oko KiM".

"Po ko zna koji put Srbiji ostaje samo njen narod, koji razume sve i koji podržava onog državnika koji rudarski, već godinama, teško i naporno, popravlja užasno teško stanje u kojoj se naša država nalazila oko KiM i koji je ovo pitanje uspeo da vrati u fokus velikih sila. Jedinstvo nam je neophodno, vidim i osećam da ono u narodu postoji, zato znam da možemo mnogo. Poraz nije opcija za predsednika Vučića, gore glavu, pobediće Srbija", zaključio je Vučević.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva