:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 05, 2020   15:45

0

489

Vučić: Ako mislite sa ucenama - grdno ste se prevarili

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da sa Prištinom nema o čemu da se razgovara, ako budu nastupili sa ucenama, te da su se "grdno prevarili", ako u Prištini misle da mogu ucenama da pobeđuju Srbiju.

Odgovarajući na jedno od pitanja građana o čemu će da razgovara sa Prištinom, budući da je Azem Vlasi rekao da su četiri pitanja o kojima sa Beogradom nema razgovora, ato su teritorijalni integritet, granica, unutrašnje uređenje i ustavni poredak, Vučić je poručio da, ako je to tako - onda nema o čemu da se razgovara.

"Stvarno ne znam o čemu bismo razgovarali. Da pričamo o tome kakva je Vlasijeva frizura, nisam zaineteresovan, a ni Krutijevom frizurom nisam posebno fasciniran", rekao je Vučić.

On je istakao da je, ako je predlog Prištine da se ne razgovara ni o čemu suštinski, već o tome kako što brže da priznamo nezavisnost Kosova i kako da im se izvinjavamo za nešto - ta vrsta razgovora završena.

"Ali, opet se nadam da će biti razumnijih, racionalnih ljudi koji shvataju da je važno da razgovaramo i da pokušavamo da tražimo kompromis. A, ako to ne žele, ako misle da Srbiju mogu da pobeđuju ucenama - grdno su se prevarili", zaključio je Vučić.

Izvor: Танјуг

VučićKiMdijalog Beograda i Prištine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva